" "
Glavni Astronomija vlogaEp. Astronomije 491: Posodobitev eksoplaneta

Ep. Astronomije 491: Posodobitev eksoplaneta

Astronomija vloga : Ep. Astronomije  491: Posodobitev eksoplaneta

Končno velika posodobitev. So bile v kraljestvu eksoplanetov novice? Še več novic, ki jih lahko pokrijemo. A poskusili bomo po najboljših močeh.

Običajno snemamo Astronomy Cast vsak petek ob 15:00 EST / 12:00 PST / 20:00 UTC. Lahko nas spremljate v živo na AstronomyCast.com ali na strani AstronomyCast YouTube.

Obiščite stran Astronomy Cast in se naročite na zvočni podcast!

Če želite podpreti Astronomy Cast, obiščite našo stran v Patreonu tukaj - https://www.patreon.com/astronomycast. Zelo cenimo vašo podporo!

Če se želite pridružiti posadki Weekly Space Hangout, obiščite njihovo spletno mesto in se prijavite. So odlična ekipa, ki vam lahko pomaga, da se pridružite našim spletnim razpravam!

Kategorija:
Predstavljen tajni ruski satelit
Novi Shepard Blue Origin ponovno leti, teden dni pred njihovo skrivnostno objavo